Aké boli vaše začiatky s elektronikou a čo vás k nej priviedlo ? Zaspomínajte - samozrejme dobové fotografie sú vítané !
To je super když máš někoho blízkého poblíž sebe co ti může poradit, pomoci, vysvětlit, já neměl v podstatě nikoho takového.Našťastie otec aj obaja strýcovia boli elektronici a tak vysvetľovali, pomáhali, zháňali.
Veru je nás málo a je to tak zaujímavá záľuba s neskutočne širokými možnosťami. Kto by mal záujem o info poprípade ako sa stať rádioamatérom pozriteRádioamatér vitaj u nás a pozerám, že aj "omegáč". Škoda, že rádio amatérskemu športu sa nevenuje taká pozornosť, ako voľakedy, je to krásny šport
"nespichli" by sme na túto tému nejaký pekný článok? Rád by som ho publikoval v našom blogu, bolo by to tak povediac "priamo od zdroja"info poprípade ako sa stať rádioamatérom pozrite
Samozrejme budem rád. Dá sa povedať, že na"nespichli" by sme na túto tému nejaký pekný článok? Rád by som ho publikoval v našom blogu, bolo by to tak povediac "priamo od zdroja"
Ahojte všetci. Ozaj to bolo dosť dávno Chodieval som s otcom na Bratislavské letisko kde som rozoberal elektronické zariadenia čo boli už vyradené ako vysielačky z lietadiel alebo z riadiacej veži. Bola to ozaj zábava a bavilo ma to nakoľko som mal z toho veľa sčiastok. Môj prvý multimeter bol PU10 samozrejme analog. Čo sa týka dnešnej skutočnosti pozriteAk chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovaťto je moja rádioamatérská web stránka. čo sa týka hardwaru pozriAk chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovaťpracovne pozriAk chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Tento multimeter bol môj prvý myslím, že mal označenie PU10 alebo PU20
Nie som si istý ale hádať sa nebudem je to ozaj veľmi dávno a medzi tým som mal veľa multimetrov@Karol
To čo je na obrázku je DU10 verzia II , ktorá vedela aj merať odpor ...
PU10 neexistoval ( teda neviem o tom )
Len aby sa vedelo
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |