- Člen od
- 19 Jan 2020
- Príspevkov
- 207
- Reakčné skóre
- 269
- Bodov
- 58
- Umiestnenie
- Slovensko, Nitra, Nové Zámky
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
Príbeh je taký že kamarátov dodge pochrámal už dve riadiace jednotky a tretiu čo sme kúpiliz česka nás oklamali pretože je na ňom imobilizér (čo naše vozidlo postráda keďže je to US dovoz) tak sme došli k záveru že programovanie originálnej jednotky bude asi fajn len tam niečo umrelo kvoli čomu nechce jednotka štartovať .
Takže výzva je vymeniť pameťový EEPROM ktorému sme sa dopátrali vylučovacou metódou, ale je pod 5cm želatiny a čo s ňou ako ? Mechanicky sa to nedá odstrániť pretože nechcem poškodiť dosku a potrebujem ju úplne extraktovať
Takže som skúšal roztok NAOH ktorý reagoval s hliníkom tej kastle ale ani aj tak to nepomohlo, potom ma napadlo riedidlo ktoré to celkom zmäkkčílo ten sajrajt ale nieje to tak efektívne.. takže čo ďalej ?
HCL HFL nepripadá do úvahy
Takže výzva je vymeniť pameťový EEPROM ktorému sme sa dopátrali vylučovacou metódou, ale je pod 5cm želatiny a čo s ňou ako ? Mechanicky sa to nedá odstrániť pretože nechcem poškodiť dosku a potrebujem ju úplne extraktovať
Takže som skúšal roztok NAOH ktorý reagoval s hliníkom tej kastle ale ani aj tak to nepomohlo, potom ma napadlo riedidlo ktoré to celkom zmäkkčílo ten sajrajt ale nieje to tak efektívne.. takže čo ďalej ?
HCL HFL nepripadá do úvahy