- Člen od
- 23 Dec 2021
- Príspevkov
- 125
- Reakčné skóre
- 30
- Bodov
- 33
- Paragraf (§)
- Amatér bez elektrotechnického vzdelania
Zdravím chalani,potrebuju poradit s týmhle študiovem reproduktorem KRK Rokit 6G2,který nebyl moc používan posledné roky dlouho a zapínal jse jenom maximálne na hodinu.Problém se objevil když je zapnutí více než 2-3 hodiny a vtedy začne reproduktor stahovať zvuk až prestane hrat,Je tam slišet jenom šum ale zvuk(hudba) zneho nehraje,Prv se odpojí Basová čast a po nekolika sekundach už aj výškový reproduktor.Když reproduktor vypnu pri hráni hudby,tak s reproduktora vyjde ješte zvuk.Když po minúte reproduktor opäť zapnu,tak reproduktor funguje a hraje normálne jenom nekolik minútu,pak se to opakuje dookola.Zvuk se stratí a nehraje , vypnu a zapnu nic,až po minúte když zapnu tak hraje a pak jse zvuk stratí.
Vyčistil jsem PCB všechni izopropylem od takej "černej smoly",ale nepomohlo.Víte mi prosím stým pomoct? proč to dela? jako mám postupovat aby se vyrešil problém.?
Vyčistil jsem PCB všechni izopropylem od takej "černej smoly",ale nepomohlo.Víte mi prosím stým pomoct? proč to dela? jako mám postupovat aby se vyrešil problém.?