• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Telefonní pobočkové reléové ústředny tesla usr 1/4, usr 1/10, usrs 1/6-10

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
439
Reakčné skóre
1,085
Bodov
129
Zdravím Vás přátelé, Vás všechny kteří se zajímají o telefonní techniku. Mým cílem je diskutovat na téma telefonních ústředen, které jsou uvedené v názvu tohoto vlákna.
Sháním momentálně typ ústředny TESLA USR 1/4, na kterou bych chtěl provozovat 4 telefony s pulsní volbou ve svém domě, pokud jí někdo má k prodeji, prosím o nabídku. Ale dále, mám kompletní dokumentace k ústřednám uvedeného typu a mohu získat skeny i k dalším typům od TESLY a od RFT, které rád emailem zdarma pošlu na vyžádání přes SZ aktivním registrovaným členům s historií a kladnou reakcí.

Editace 16.1.2025: podařilo se mi sehnat originál, první vydání z roku 1969, viz foto. Je kompletní a nepoškozené.

Prílohy

Naposledy upravené:

kiklhorn

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
26 Jan 2025
Príspevkov
1
Reakčné skóre
1
Bodov
3
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Mám někde zahrabanou Tina 106 nebo 206 (nechci ji teď hledat) vč. modulu k PC. Pokud je tedy cílem domácí ústředna a ne konkrétní Tesla.

plavec11

Moderátor
Vedenie
Moderátor
Registrovaný člen
Darca
Člen od
30 Dec 2019
Príspevkov
439
Reakčné skóre
1,085
Bodov
129
Mám někde zahrabanou Tina 106 nebo 206 (nechci ji teď hledat) vč. modulu k PC. Pokud je tedy cílem domácí ústředna a ne konkrétní Tesla.
Dobrý den, děkuji Vám za nabídku, ale vyžaduji klasickou reléovou Teslu z důvodu retro stylu a klapání relátek. Ústřednu můžete .

ElektroLab.eu

Reklama

Paul's Electronics

Podporte nás

Vyhľadaj komponenty

Reklamný blok

Hľadáte lacný multimeter?