• UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.

Pomoc s identifikáciou motora

mml111

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
19 Mar 2025
Príspevkov
4
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
ahoj, vedel by mi niekto pomôcť s vytypovaním takéhoto motorčeka? Je to holiaci strojček Wella xpert 71, na napájaní som nameral 3,2 voltu, niekde v nejakom porovnávaní som vyčítal otáčky 5650.dakujem.

Prílohy

oneeeeee

Stály šlen
Registrovaný člen
Darca
Člen od
1 Jan 2020
Príspevkov
513
Reakčné skóre
691
Bodov
88
Paragraf (§)
Amatér bez elektrotechnického vzdelania
na ali je ich vytipovaných veľa .

• Ďakujem
Reakcie - hodnotenie obsahu: mml111

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
250
Reakčné skóre
307
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
Hned na tom prvním obrázku vidím po zvětšení nějaké označení častečně překryté lepící páskou. Odlep jí a skus to odfotit aby bylo vidět co nejzřetelněji ten nápis.

• Ďakujem

mml111

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
19 Mar 2025
Príspevkov
4
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Hned na tom prvním obrázku vidím po zvětšení nějaké označení častečně překryté lepící páskou. Odlep jí a skus to odfotit aby bylo vidět co nejzřetelněji ten nápis.
tiež som si to všimol, je to typ
tiež som si to všimol, už to hladám, presne to isté som nenašiel, rozmerovo ano, ale volty a otáčky mi nesedia, nie som vtomto tak zbehnutý, niekde píšu motor 2,4-3,7V, niekde len 2,4V, niekde len 3,6/3,7V, niekde im poslali miesto 2,4V motora 12V, na motore som nameral po plnom nabití baterky 3,3V.

Prílohy

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
250
Reakčné skóre
307
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
Co jsem nyní našel tak jako první je podle těch údajů co jsi sem dal zcela totožný ale je z Ruska takže asi problém s doručením , je tam i výkres s rozměry.
Pak jsem hledal na Aliexpress kde jsem vytipoval v rychlosti .
Takže nyní si jen vybrat. :)

• Ďakujem

mml111

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
19 Mar 2025
Príspevkov
4
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)
§23 (SK) / §7 (CZ)
Co jsem nyní našel tak jako první je podle těch údajů co jsi sem dal zcela totožný ale je z Ruska takže asi problém s doručením , je tam i výkres s rozměry.
Pak jsem hledal na Aliexpress kde jsem vytipoval v rychlosti .
Takže nyní si jen vybrat. :)
na tom z aliexpress ale nemôžem nájsť otáčky

rakato11

Aktívny člen
Registrovaný člen
Člen od
17 Jan 2020
Príspevkov
250
Reakčné skóre
307
Bodov
58
Umiestnenie
Čierne pri Čadci
Paragraf (§)
U toho co jsem vytipoval, poslední odkaz v mém příspěvku jsou otáčky uvedeny. Pomoci google translátoru si nechej přeložit celou stránku (tak to dělám já).
Je tam popis k tomu motorku a různé napájecí napětí a otáčky 9 000ot./min jsou podle mě pro to napájení 7,4V. Se snižujícím napětí se budou i ty otáčky snižovat.
Popis motorku v češtině: Motor Mini 337 DC 3,7 V 5 V 6 V 7,4 V 9 000 ot./min Silný magnetický pro elektrický zastřihovač vlasů

mml111

Nový člen
Registrovaný člen
Člen od
19 Mar 2025
Príspevkov
4
Reakčné skóre
0
Bodov
1
Paragraf (§)