- Člen od
- 19 Jan 2020
- Príspevkov
- 207
- Reakčné skóre
- 269
- Bodov
- 58
- Umiestnenie
- Slovensko, Nitra, Nové Zámky
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
Tak trocha som sa hral vo fusione...dnes menej elektroniky a viacej mechaniky...ako postupne servisujem dosť kotúčakov tak čím ďalej tým viac problémov nachádzam s tesláckym zinkalom a tak tak trocha mi dochádza zásoba dielov..takže je na čase vyrobiť nové.
B73 113 115 116 CM130 CM160 dostanú nové zotrváky, dokonca mám jeden experimentálny pre posuv 38cm/s (ale to je len ako hračka, pokus)
Okrem toho aj iné plastové diely tam budú ktoré sa väčšne strácajú...
A špecialita dňa...Hlavový blok pre Bxxx. Malo by to umožniť použitie hrubých štúdiových pásiek 90mikronových a okrem toho znížiť odpor hlavovej zostavy... škoda že tónovú hriadeľ nejde posúnúť..clekovo hlavový blok je malí a až frustrujúco malí pre akékolvek úpravy..
Pásková dráha
B73 113 115 116 CM130 CM160 dostanú nové zotrváky, dokonca mám jeden experimentálny pre posuv 38cm/s (ale to je len ako hračka, pokus)
Okrem toho aj iné plastové diely tam budú ktoré sa väčšne strácajú...
A špecialita dňa...Hlavový blok pre Bxxx. Malo by to umožniť použitie hrubých štúdiových pásiek 90mikronových a okrem toho znížiť odpor hlavovej zostavy... škoda že tónovú hriadeľ nejde posúnúť..clekovo hlavový blok je malí a až frustrujúco malí pre akékolvek úpravy..
Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
(tónová hriadeľ)