UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
A všetko Ti funguje, dajú sa uložené obrázky otvoriť v PC? Netreba k tomu nejaký driver do PC? Skúsil som aj stránku výrobcu, ale zatiaľ nič.S takýmto problémom som sa nestretol, stránku / výrobcu by som skúsil osloviť :Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Otvoril som a všetko vyzerá byť v perfektnom stave. Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť či existuje nejaké CD k osciloskopu, resp. kde by sa dal stiahnuť potrebný driver.Ešte ma napadlo... skúsiť otvoriť a pozrieť sa na "kvalitu" spájkovania v okolí USB konektora
Ani mne. Ani u "výrobcu" a ani na nete...Zatiaľ sa mi nepodarilo zistiť či existuje nejaké CD k osciloskopu, resp. kde by sa dal stiahnuť potrebný driver.
Po vypnutí sa odpojí a po zapnutí sa všetko zopakuje. Funguje to vôbec niekomu?Napadlo ma, neskúšal si pripojiť vypnutý osciloskop a až po jeho pripojení k PC ho zapnúť?
Ďakujem za snahu, prešiel som ten web, ale jediné čo som tam našiel bolo video, že na ploche by sa po pripojení mala objaviť ikona, z ktorej by sa to malo spúšťať, ale mne sa nič neobjaví. Skúsil som aj výrobcu, povedali že sa na to pozrú, ale zatiaľ nemám žiadny výsledok.Na EEVblogu je o tomto rozsáhlé vlákno, možná tam najdeš co hledášAk chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Presne ako píšeš, potrebujem ich stiahnuť do PC. Je to návod ako uložiť sledované priebehy. Tam problém nie je a priebehy mám uložené a v osciloskope všetko funguje, ale nedá sa mi to zobraziť v PC, resp. stiahnuť do PC. Ešte som rozmýšľal či existuje novší firmware a dať tam ten.Na stránce 3 anglického pdf manuálu jsou pod čísly 18 a 19 tlačítka SAVE PIC a SAVE WAVE a pod tím je napsáno něco o USB módu, to jsi zkoušel? Případně připojit flešku a zkusit to uložit na ní. Z dotazu jsem pochopil že ti jde o stažení průběhů uložených v tom skopu.
No a to je ten problém. PC mi ohlási, pripojené zariadenie nepozná a teda sa na súbory nedá pozrieť.Svůj příspěvek jsem upravil, počti znovu. Otevři si ten odkaz, dole je manuál na tvůj škopek, tam je popis, vyzkoušej.
Uvnitř je slot pro SD kartu, tak ji vytáhni a podívej se co je na ní, možná ty drivery nebo nějaký soft bude právě tam, vyzkoušej jiný USB kabel... nic jiného už mně nenapadáNo a to je ten problém. PC mi ohlási, pripojené zariadenie nepozná a teda sa na súbory nedá pozrieť.Musíte sa zaregistrovať, aby ste mohli vidieť obrázky
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |