- Člen od
- 29 Máj 2021
- Príspevkov
- 289
- Reakčné skóre
- 212
- Bodov
- 33
- Paragraf (§)
- §22 (SK) / §6 (CZ)
UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
neni to prerusene meral som multimetrom a ukazuje hodnotu v tom spoji.Tady to je co, za pájený spoj.Není to přerušené? Dej ještě fotku alespon v takové kvalitě jako tu poslední vrchní části DPS.
Chcem dat na vedomie že mi robi presne toto ako vo videu, avsak nie po zapnuty ale po minute a potom prestane a zacne zase:Odpoj tu desku předzesilovače.-konektor. Nevíme jestli to dělá on nebo K.S. Potom zapni-Nebude funkční Mute!! Připrav se na vypnutí kdyby byl velký hluk!!
nie neni tam problem vyrieseny ,..takze zapnem to bez prezosilnovaca a ked bude velky hluk tak to vypnem.To je pěkné, ale já jsem se ptal. Video jsem ještě nekoukal, tam je i postup opravy? Tak potom není problém.
su to CL103,CH101 CH10... no na kapacitu nemam multimeter, iba mozem vyskusat ci sa nabije kondenzator..Co jsou za pozice tyhle kondenzátory? označené...máš je čím změřit?
No to nepomůže, pokud bude mít svod.su to CL103,CH01 CH10... no na kapacitu nemam multimeter,iba mozem vyskusat ci sa nabije kondenzator..
takze nejlepe je ich vymenit. Inac na tychto suciastkach je to cierno svinstvo, lenze neviem ci sa daju tiez ocistit ono to je prilepene natom nejde to lahko zdrhnut som to nechal tak.No to nepomůže, pokud bude mít svod.
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |