- Člen od
- 23 Máj 2021
- Príspevkov
- 19
- Reakčné skóre
- 11
- Bodov
- 3
- Paragraf (§)
- Servisný technik
Spokojny s tym urcite nebudem a dakujem za trpezlivost.Prečo? Ešte napríklad s tým môže byť spokojný. Alebo si k tomu niekoho zavolá...
UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
Spokojny s tym urcite nebudem a dakujem za trpezlivost.Prečo? Ešte napríklad s tým môže byť spokojný. Alebo si k tomu niekoho zavolá...
Skusal som to skrarovat priamo na doske a vysledok je 0. To znamena ze sa nic nezmenilo a rusenie sa nezmeni. Musi byt z toho jasne ze to nie je uzemnenim.Nepísal som skratovať signálové konektory, ale priamo vstupy na zosilňovači. To je rozdiel. Najlepšie by bolo odpojiť tie koaxiály od DPS a vstupy skratovať priamo na DPS.
Ano je to kvalitka.Pozerám, že tam máš Softstart od Rada Madudu ?
Tento :Ak chcete vidieť odkazy, musíte sa zaregistrovať
Ano, veď aj je od vás z eshopu.Inak, tieto, ale aj iné moduly sú u nás v eshope.
No jasné.Tak to ste potom vy, s kým som volal a písal ohľadom spájkovania a poistiek
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |