UPOZORNENIE ! Nachádzate sa v časti fóra, kde je vyžadovaná určitá kvalifikácia, a odbornosť. V žiadnom prípade sa preto nesnažte poskytovať rady a riešenia dopytujúcim pri ktorých si nieste istý ich správnosťou v súlade s platnými nariadeniami a normami. Majte na pamäti najmä bezpečnosť a odbornosť a vystríhajte sa nabádaniu k manipulácii s nebezpečným napätím neznalou, alebo nepoučenou osobou ! Stránky fóra a ich vedenie nepreberajú žiadnu zodpovednosť za škody vzniknuté zverejnenými chybnými a nebezpečnými zapojeniami a za prípadnú ujmu na zdraví, spôsobenú úrazom elektrickým prúdom alebo spôsobenú neodbornou manipuláciou s elektrickými zariadeniami.
asi som sa tesil priskoro trosku nieje to este 100perc. v poriadku, po nejakej prevadzke pribl. po 10 sekundach mi začne prechrčiavat aj vysky aj bas a potom to prestane a v takych 2-3 sekundovych intervaloch a potom prestane a potom zase zacne, preco to robi, zvuk potom stahuje ked ide hudba... začalo to robit odvtedy co som vzadu vyskovym potenciometrom pohyboval.Za málo a budeme radi ak sa k nám budeš vracať
Dnes uz to nerozoberam, zajtra by som spravil fotkus s DPS ale, žeby to chrcanie bolo zlym cinovanim?.. ako som pisal reproduktor nechrcal az kym som zadnym vyskovym potenciometrom pohyboval, odvtedy mi to chrci miestami.Môžeš sem dať fotku DPS zo strany spojov?Chcel by som vidieť,ako si to cínoval.
Nemáš tam na tom potenciometru nějaký zlý kontakt?ako som pisal reproduktor nechrcal az kym som zadnym vyskovym potenciometrom pohyboval, odvtedy mi to chrci miestami.
to uz len ked rozoberiem a pozriem, alebo precistit spoj izopropylalkoholom?Nemáš tam na tom potenciometru nějaký zlý kontakt?
a DPS mozem izopropyláloholom ocistit?Možná samotná dráha toho potenciometra bude zasviněná tak by se jí hodilo vyčistit. Já jsem někdy potenciometr rozebral a vymyl tim izopropylalkoholem, to je nejúčinnější a pak na dráhu stříknul mazací kontox a složil.
Samozřejmě, já to dělám běžně když chci omýt tavidlo, flux po pájení součástek.a DPS mozem izopropyláloholom ocistit?
Jaj, aha,tak budeš mať špinavý poťák. Keby si to napísal hneď, nepýtam fotky DPS.Dnes uz to nerozoberam, zajtra by som spravil fotkus s DPS ale, žeby to chrcanie bolo zlym cinovanim?.. ako som pisal reproduktor nechrcal az kym som zadnym vyskovym potenciometrom pohyboval, odvtedy mi to chrci miestami.
tak dufam..,ale otazka este : zeby vyskovy potenciometer rusil okrem aj basovy reproduktor? lebo najprv chrci vyskovy a troska aj do basoveho prechadza to.Jaj,aha,tak budeš mať špinavý poťák.Keby si to napísal hneď,nepýtam fotky DPS.
posielam Foto:Žeby studeňák?Pošli foto DPS zo strany spojov.
bohuzial nieNedá sa ti fotiťvo vyššom rozlíšení?
s vacsiou ostrostou..bohuzial nie
© ElektroLab.eu 2019 - Všetky práva vyhradené | Inzercia | E-shop | Blog |